Portfolio

Aanleg voor en achtertuin in Son. We hebben hier een overkapping met glazen dak geplaatst. Ook is deze voorzien van een elektrische zonwering op het dak. Nieuwe terras van keramische tegels en oprit van gebakken klinkers in keperverband.

Eerste fase van een tuinrenovatie in Oosterbeek. Bomen snoeiwerk uitgevoerd, trappartijen gemaakt, nieuw straatwerk aangebracht van gebakken klinkers en schellevis tegels. En ook de oprit heeft een make-over ondergaan. De grote heesters zijn verplanten hebben ruimte gemaakt voor cortenstaal randen en ardennersplit.

In opdracht van Blaauwendraat landschapsverzorging een brugrenovatie uitgevoerd in Noordwijk. De brug is voorzien van een nieuwe stalen leuning welke is geïnspireerd op het oude ontwerp van meer dan 100 jaar geleden.

In Oosterbeek hebben we deze tuin gerenoveerd. Bomen snoeiwerk uitgevoerd, trappartijen gemaakt, nieuw straatwerk aangebracht van gebakken klinkers en schellevis tegels. En ook de oprit heeft een make-over ondergaan. De grote heesters zijn verplanten hebben ruimte gemaakt voor cortenstaal randen en ardennersplit. Fase 2 word in 2022 uitgevoerd.

Deze complete overkapping geplaatst in Beneden Leeuwen. De wanden geïsoleerd en alle elektra ingebouwd. Dak voorzien van een lichtkoepel, welke is te openen. De voorzijde is voorzien van een glazen schuifwand. 

Een project uitgevoerd in Bunnik in opdracht van Blaauwendraat Landschapsverzorging. We hebben 100 bomen en meer dan duizend stuks bosplantsoen aangeplant.

Voortuin in Dreumel die we in 2019 hebben aangelegd opnieuw ingeplant.